دیوار کناف:
امروزه همواره با پیشترفت فناوری های جدیدی که در صنعت ساخت و ساز به وجود آمده، مصالح مدرنی نیز با کاربرد آسانتر و به صرفه تر به بازار عرضه شده است. صنعت ساختمان سازی در سال های اخیر توانسته از نظر معماری، طراحی و دکوراسیون پیشرفت قابل توجهی داشته باشد. این پیشرفت باعث شده نوع متریال و مصالح به کار گرفته شده در ساخت و ساز نیز تغییر پیدا کند. تکمیل دانش بشری و بهبود وضعیت تکنولوژی، شرایط بهتری برای استفاده از مصالح مدرن و مقاوم فراهم کرده است. دیوار کناف را میتوان از این دسته از متریال های نوپا یادکرد.

خرید دیوار کناف،استعلام قیمت انواع دیوار کناف
کناف دیوار
کناف دیوار در طراحی و اجرای دکوراسیون های داخلی بسیار کاربرد پیدا کرده است. ضمن اینکه در سال های اخیر استفاده از مصالح خشک و آماده در فضای ساخت و ساز رواج بسیاری داشته و همین مسئله پای انواع دیوار کناف را به ساخت و ساز باز کرده است. در ادامهی این متن برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد انواع دیوار کناف, نصب دیوار کناف و .... باما همراه باشید. همچنان اگر قصد خرید انواع دیوار کناف را دارید میتوانید برای استعلام به روز قیمت انواع دیوار کناف و در مرحله ی بعد با خرید دیوار کناف یا حتی خرید اقساطی دیوار کناف با ماندگارتجهیز طلایی همراه باشید تا متخصصان ما در این ضمینه شمارا راهنمایی کنند.
دیوار کناف چیست؟
در ابتدا برای تعریف خود کناف به صورت خلاصه میتوان گفت، به پنلهای گچی و غیرگچی که به صورت پیش ساخته فروخته میشوند, که در ساخت آنها از پروفیلهای فولادی استفاده شده، کناف میگویند.
دیوار کناف که در صنعت ساختمانی به عنوان سیستم ساخت و ساز خشک نیز شناخته می شود. یکی از مصالح نوین بدون نیاز به استفاده از آب است که از آن به منظور عایق حرارتی و صوتی بالا در طراحی داخلی استفاده می شود. از آنجایی که سقف ها و دیوارها نقش بسزایی در زیبایی و جذابیت طراحی دکوراسیون داخلی ایفا می کنند. به همین سبب اهمیت این موضوع برای طراحان و معماران داخلی افزایش یافته تا با انتخاب سقف کناف و یا دیوار کناف به علت سهولت استفاده, طرح های منحصر به فرد و زیبایی در نمای داخلی ایجاد کنند.
موارد استفاده از دیوار کناف
به صورت عمده و اصلی, همانطور که بالاتر نیز تکرار شد, کاربرد اصلی آن را میتوان در نمای داخلی و دکوراسیون داخلی نام برد. دکوراسیون داخلی خانه نقش بسیار مهمی در ایجاد فضایی آرام، دنج و لذت بخش دارد.
برای اشارهی تنوع و متنوع بودن طرح های قابل اجرا برروی دیوار کناف میتوان به نمونه هایی اشاره کرد, به عنوان مثال در دکوراسیون اتاق خواب که فضایی ملایم و با آرامش را میطلبد میتوان با استفاده از لامپ های پنهان که امکان تعبیه آن روی دیوار های کناف وجوددارد همچین فضایی را آمادهی استفاده کرد.
برخی موارد استفاده از کناف دیواری در زیر مجموعهی دکوراسیون که گفته شد به صورت لیست:
مناسب برای بازسازی ساختمان.
مناسب برای پارتیشن بندی.
مناسب برای سینماها.
مناسب برای مناطق زلزله خیز (به علت سبک بودن و کاهش خطر جانی هنگام سقوط).
مزایا کناف دیواری
نصب راحت در زمان کم.
عایق خوب برای حرارت و صوت.
به دلیل وزن کم, حمل و نقل آسان و نیروی انسانی کم.
هزینه مقرون به صرفه.
دور ریزکم.
فضای خالی میان دیوارد ها امکان و دسترسی عبور تاسیسات خوبی را به ما میدهد.
دارای قابلیت اجرا بر روی کف تمام شده که تغییرات آتی معماری ساختمان را ساده می نماید.
امکان تعویض آسان.
معایب کناف دیواری
ضعف کناف در برابر رطوبت.
استحکام کم در برابر ضربه.
نیاز به نیروی کار متخصص برای نصب دارد.
انواع دیوار کنافی
انواع دیوار کناف را میتوان بر اساس پارامتر های مختلف دسته بندی کرد, به عنوان مثال میتوان براساس نوع اسفتاده آن به دو دستهی پوششی و جداکننده تقسیم کرد که در اکثرمواقع به عنوان جداکننده استفاده میشود. همچنان میتوان آن هارا مانند بقیه اقلام از نظر جنس کناف, ضخامت و ثابت یا متحرک بودن آنها دسته بندی کرد. در بعضی از منابع نیز با استفاده از شماره گذاری با توجه به لایه ها آنهارا دسته بندی کردهاند.
ساختار اقسام آن
دیوار کناف از قسمتهای زیر تشکیل شده است:
استاد و رانر: سازههای فلزی کناف از جنس گالوانیزه میباشند. اغلب در تولید دیوار کناف استاد (ستون و تکیه گاه عمودی) و رانر (تکیه گاه افقی) کاربرد دارند.
پانلها: در مجموع پانلها یا از گچ هستند یا از سیمان. پانلهای گچی دارای انواع مختلفی مانند پانل سقف کاذب گچی ساده، پانلهای گچی ضد حریق و … است. پانلهای سیمانی از سیمان پرتلند و الیاف شیشه تولید میشوند.
اتصالات: اتصالات مورد استفاده در ساختار کناف دیوار عبارتند از: پیچ و رولپلاک، پیچ متهایی، پیچ نوک تیز.
مصالح سیلانت و درزگیر بتونه: نوار و بتونه درزگیر، گچ پوششی و نوار چسب جداکننده.
عایقهای صوتی و حرارتی: برای ایجاد قابلیت عایقی از پشم شیشه، پشم سنگ و پلی استایرن استفاده میشود.
نحوهی اجرای کناف دیواری
این کار یک کار کاملا حرفه ای و تخصصی است و بهتر است توسط افراد متخصص در این زمینه صورت پذیرد. اما به طور کلی در چهار روش متفاوت می توان این کار را انجام داد که بسته به محل کار با هم تفاوت دارند:
- اجرای کناف دیواری در دیوارهای کاذب پوششی
این روش جهت بازسازی ساختمان و منزل های قدیمی استفاده می شود. این روش به دو صورت انجام می شود:
الف) با استفاده از سازه: در این روش، پنل های گچی به یک سازه فلزی که به دیوار زمینه متصل است، با روش پیچ کردن متصل می گردند. فاصله عبور تاسیسات مکانیکی و الکتریکی بین دیوار زمینه و صفحه در این روش کم می باشد.
ب) بدون سازه: در این روش ابتدا با استفاده از پرتافلیکس که نوعی خمیر مخصوص است، لایه ای از گچ را به طور مستقیم به دیوار متصل می کنند. سپس با کمک بتونه و با روش نواری بتونه گیری را انجام می دهند. بعد از انجام این مرحله عملیات کاشی کاری و نیز کاغذ دیواری به راحتی صورت می پذیرد.
- اجرای کناف دیواری در دیوار جدا کننده کاذب
در این نوع از اجرا جهت جدا نمودن فضای داخلی ساختمان، از دیوارهای جدا کننده کاذب استفاده می شود. این دیوارها شامل قاب های سبک فولادی بوده که به صورت پیش ساخته و سبک هستند و به طور معمول به صورت حروف C و U استفاده می شوند. در این روش صفحات گچی به شکل یک لایه یا چند لایه با استفاده از پیچ های مخصوص به قاب ها وصل می شوند و در آخر نیز درزها به وسیله بتونه پر شده و جهت نصب کاشی، رنگ آمیزی و یا کاغذ دیواری آماده می گردند.
- اجرای کناف دیوار مشبک در سقف کاذب
این روش پرکاربردترین روش اجرا می باشد. در این روش از تایل های پوشالی یا گچی استفاده می شود. به این صورت که تایل ها را به وسیله آویزهایی به سقف وصل می کنند، سپس تایل های پیش ساخته را به آن ها وصل می کنند. در این روش به علت تنظیم نمودن راحت ارتفاع سقف و نیز برداشتن تایل ها به آسانی می شود تاسیسات درون سقف را مورد بررسی قرار داد.
- اجرای کناف دیوار یکپارچه درون سقف کاذب
برای این کار ابتدا باید زیرسازی فولادی صورت پذیرد. سپس سازه به کمک پیچ و مهره روی زیرسازی آماده شده نصب می گردد. بعد از انجام مراحل فوق، مرحله درزگیری و سپس بتونه کاری انجام میشود. سرعت اجرای این روش نسبت به سایر روشها بیشتر می باشد. زیرا بعد از بتونه کاری بلافاصله می توان رنگ آمیزی را انجام داد. همانند روش کنافکاری مشبک در این روش نیز به تاسیسات درون سقف به آسانی دسترسی داریم. بعد از انجام مراحل فوق ناهمواری ها را صاف نموده و سطح آن جهت رنگ آمیزی آماده می شود. برای رنگ آمیزی بهتر می توان ازماستیک استفاده نمود.
قیمت و عوامل موثربرآن
بسیاری از ما حال میدانیم کناف چیست؛ اما قیمت کناف کاری ساختمان یا قیمت کناف سقف پذیرایی مستطیل را چگونه میتوان تخمین زد؟ قیمت کناف کاری ساختمان متغیر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد، که میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- متراژ
- مقدار مصالح مصرفی
- طرح انتخابی
- تعداد نیروی لازم
- موقعیت نصب
خرید دیوار کناف
این روزها در اکثریت فیلد های کاری شرکت ها و اشخاصی که مرتبط با آن کارمیکنند کم نیستند, اما شرکت ماندگار تجهیزطلایی براین است تا با ارتباطات و تجربهای که دارد شمارا در انتخاب و تامین تمامی مصالح ساختمانی کمک کند. شرکت ماندگار تجهیز طلایی این امکان را برای شما فراهم کرده تا در ضمینهی خرید دیوار کناف و همچنان خرید اقساطی دیوار کناف به ساده ترین شکل به نتیجه برسید, در همین راستا شرکت محصولات مشابه پرکاربرد شما را نیز فراهم آوورده تا برای خرید کناف گچی و یا آگاهی از قیمت تایل گچی با شما همکاری داشته باشد. اگر به دنبال خرید اقساطی دیوار کناف و یا مطلع شدن از قیمت کناف به صورت به روز هستید یا می خواهید مصالح ساختمانی دیگردر تمامی مراحل صفرکاری, نازک کاری و ..... را تهیه نمایید از راه های ارتباطی زیر با شرکت ماندگار تجهیز طلایی درتماس باشید.
- تماس تلفنی با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042
- ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ و یا ارسال SMS به شماره 09121835042 و یا 09904800158
- ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ موجود در سایت برای بخش سفت کاری.