مصالح ساختمانی

موزاییک پلیمری چیست ؟

خرید موزاییک پلیمری،خرید انواع موزاییک پلیمری،خرید اقساطی موزاییک پلیمری،موزاییک پلیمری ارزان،استعلام قیمت موزاییک با یک تماس

مــوزاییک پلیمــری

موزاییک پلیمری نوعی سنگ مصنوعی است که از ترکیبات بتن با مواد پلیمری ایجاد می شود و به نوعی از زیر مجموعه بتن آماده دسته بندی می شود، برای اینکه بدانید تفاوت موزاییک پلیمری با سایر کفپوش های بتنی چه تفاوتی دارند اول باید از مواد سازنده موزاییک پلیمری آگاهی داشته باشید، اگر به دنبال خرید موزاییک پلیمری هستید و یا میخواهید از قیمنت موزاییک پلیمری با خبر شوید تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

موزاییک چیست؟

موزاییک یک کلمه انگلیسی است که در گذشته به چیدن سنگ های کوچک در کنار یکدیگر گفته می شد، موزاییک یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی به حساب می آید که در انواع مختلفی تولید می شود و طی گذشت این سال ها نحوه ساخت موزاییک تفاوت بسیار داشته است.

کفپوش پلیمری از ترکیب سیمان، ماسه، پودر سنگ، مواد پلیمری(در موزاییک پلیمری)، سنگ دانه (در موزاییک واش بتن یا موزاییک شسته) و آب تشکیل می شود، که به روش ویبره ای و یا روش پرسی تولید می شود

موزاییک ها اغلب به صورت یک لایه و دو لایه ساخته می شوند،موزاییک دو لایه از لایه های زیرین (نارین) و لایه رویه (رنگ و طرح موزاییک) تشکیل می شود، لایه زیرین از ضخامت بالایی برخوردار است و از سیمان تیپ دو و ماسه و آب تولید می شود و این لایه تحمل فشار بسیار بالاتری نصبت به لایه رویه دارد، لایه رویی نیز دارای طرح و رنگ می باشد که جلوه موزاییک از این لایه می باشد.

موزاییک پلیمری چیست؟

موزاییک پلیمری در واقع یک نوع سنگ مصنوعی می باشد که با ایجاد تغییرات در مواد اولیه و فریند پلیمریزاسیون و تولید شبکه های بلوری متصل بهم در سیمان تولید می شود، موادی که در بخش اصلی موزاییک پلیمری را تشکیل می دهند عبارتند از : ماسه ، سیمان، رزین، که به آن فوق روان کننده پیلیمری نیز می گویند، همین طور رنگدانه های شیمیایی و یا پگمنت ها که دارای رنگ های مختلفی مانند قرمز، سفید، مشکی،قهوه ای،آبی و زرد و سبز است.

روش ساخت و تولید موزاییک پلیمری:

در ابتدای کار مواد اولیه مانند: سیمان تیپ دو، ماسه، پگمنت و روان کننده با هم به واسطه آب در مخلوط کن های مخصوصی با هم ترکیب می شوند تا ماده اولیه خمیری شکل بدست آید، سپس این ماده اولیه در داخل قالب های مخصوصی از جنس: پلاستیک، پلیمر و سیلیکون ریخته می شوندو بر روی نقله که ویبره ای است قرار میگیرند تا به واسطه ویبره هوای موجود و تخلخل موجود در ماده اولیه تخلیه شود تا استحکام بالایی را بدست آورد، در همین حال حرکت نقاله ها موزاییک را برای کیورینگ وارد گرمخانه می نماید، تنها با گذشت 24 ساعت موزاییک پلیمری آماده و از قالب خارج می شود و برای دپو در انبار و یا فروش به بازار منتقل می شود.

ویژگی های موزاییک پلیمری:

  • به دلیل استفاده شدن از رنگ های شیمیایی دارای طیف رنگی زیبا و مدل های متنوعی می باشد.
  • موزاییک پلیمری در برابر تابش نور مستقیم خورشید مقاوم است و رنگ و شفافیت خود را از دست نمی دهد.
  • موزاییک پلیمری در برابر سرمای شدید مقاوم است و می تواند تا دمای منفی 50 درجه را به راحتی تحمل نماید.
  • کفپوش پلیمری دارای مقاومت بالا در برابر حرارت تا 200 درجه سانتیگراد نیز می باشد.
  • کفپوش پلیمری جذب آب بسیار پایینی دارد و چیزی کمتر از 3درصد می باشد.
  • هنگام نصب موزاییک پلیمری با ملات بسیار چسبندگی بالایی دارد و به خوبی با زیر کار هم جوشی دارد و نصب راحتی دارد.

مزایای استفاده از موزاییک پلیمری:

  • نصب ساده و آسان.
  • شست و شوی آسان به دلیل جذب آب بسیار پایین.
  • چسبندگی بالا با ملات زیر کار.
  • به دلیل تنوع در اندازه نیاز به برش کاری ندارد.
  • براق بودن
  • دارای رنگ و ابعاد متنوع.
  • دارای وزنی سبک و پایین.
  • به دلیل بهره وری از تکنولوژی به روز دنیا هزینه آن پایین است.

اگر به دنبال خرید سیمان تیپ دو هستید و یا برای پروژه عمرانی خود به دنبال خرید ماسه کفی هستید می توانید با یک تماس با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042 تمام مصالح ساختمانی خود را تهیه نمایید.

تفاوت موزاییک پلیمری با موزاییک حیاط و سنگ طبیعی :

با وجود تمام توضیحاتی که در بالا داده شد شاید هنوز بخشی از ابهامات مانده باشد که چرا به جای موزاییک پلیمری از موزاییک حیاط و یا سنگ طبیعی استفاده نمی شود، در ادامه ما به بررسی موزاییک حیاط و ایرادات موجود در موزاییک حیاط و ایرادات استفاده از سنگ طبیعی می پردازیم پس همراه ما باشید.

معایب موزاییک حیاط :

تراکم پایین نسبت به موزاییک پلیمری:

موزاییک حیاط چون به روش سنتی و پرسی ساخته شده است دارای مقاومت پایین خمشی و فشاری می باشد درحالی که به دلیل استفاده شدن مواد پلیمری در موزاییک پلیمری مقاومت این نوع موزاییک بالاتر و تراکم آن بیشتر می باشد .

مقاومت کمتر نسبت به موزاییک پلیمری:

موزاییک حیاط چون به روش پرسی تولید می شود و دارای دو لایه می باشد و فقط لایه روی موزاییک دارای رنگ و طرح است اگر فرسایش ایجاد شود موزاییک ظاهر خود را از دست می دهد، این لایه به دلیل پایین بودن مقاومت خمشی در برابر فرسایش و فشار بسیار آسیب پذیر است.

تنوع پایین نسبت به موزاییک پلیمری:

تولید موزاییک حیاط به روش پرسی باعث می شود پس از ساخته شدن روی موزاییک ساب خورده می شود و نمی توان طرح و رنگ متنوعی به وجود آید، تولید موزاییک به روش ویبره ای هم به دلیل روش تولید و فرمول خاص باعث مات شدن موزاییک و افت کیفیت و براقیت موزاییک می شود.

معایب استفاده از سنگ طبیعی:

تیرگی و لکه بشتر نسبت به موزاییک پلیمری :

سنگ های طبیعی در ابتدا دارای براقیت و جلای بالایی هستند و این به دلیل لایه رزینی است که بر روی آن کشیده می شود و بعد از گذشت یک مدت به دلیل از بین روفتن لایه رزین سنگ دچار تیرگی می شود.

قیمت بالای سنگ طبیعی:

سنگ طبیعی قیمت بسیار بالایی نسبت به موزاییک پلیمری دارند از این رو خرید موزاییک پلیمری به صرفه تر و ارزان تر از خرید سنگ طبیعی می باشد.

وزن بالا سگ نسبت به موزاییک پلیمری:

وزن سنگ طبیعی بسیار بالا تر از موزاییک است و همین امر باعث افزایش هزینه در نصب سنگ می شود.

 

معایب موزاییک پلیمری :

موزاییک پلیمری نوعی سنگ مصنوعی است و سنگ مصنوعی محصولی ساخته ی دست انسان است که در دهه ۱۹۸۰ میلادی به بازار معرفی شد. تقاضای مردم برای دیدن سنگ هایی یکدست و یکنواخت، محرک این اختراع بود. با وجود تمام برتری های که موزاییک پلیمری نسبت به سایر موزاییک های ساخته دست انسان و نیز سنگ های طبیعی دارد، می توان معایبی را نیز برای آن برشمرد:

  • حساسیت محصول تولیدی به درصد مواد اولیه به ویژه فوق روان کننده و آب ، حساسیت محصول تولیدی به زمان میکس کردن مواد اولیه و ترتیب اضافه کردن آنها
  • حساسیت محصول تولیدی به درصد مواد اولیه به ویژه فوق روان کننده و آب ، حساسیت محصول تولیدی به زمان میکس کردن مواد اولیه و ترتیب اضافه کردن آنها
  • حساسیت زیاد به کیفیت و نوع فوق روان کننده به ویژه درصد مواد جامد فوق روان کننده
  • حساسیت زیاد به کیفیت و مقدار رنگدانه در طرح اختلاط
  • ترد شدن موزاییک در صورت استفاده از پودر سنگ یا وجود خاک در ماسه
  • تولید مشکل و حساسیت های موزاییک پلیمری

موزاییک پلیمری در مراحل مختلف تولید نیازمند نظارت دقیق و وسواس گونه مهندسان مربوطه است و تولید انواع با کیفیت آن کاری است که موزاییک سازان سنتی از پس آن بر نمی آیند. در لیست زیر برخی از حساسیت های موزاییک پلیمری را مشاهده میکنید:

ظاهر موزاییک پلیمری:

با پیشرفت تکنولوژی ادعا می شود که سنگ های مصنوعی مثل موزاییک پلیمری ظاهری بهتر را نشان می دهند. آن ها ساخته شده اند تا طیف گسترده ای از رنگ ها و سبک ها را ارائه دهند و نیازهای مختلف را برآورده کنند. اما مطمئنا وقتی حرف اصالت پیش کشیده می شود، یک محصول دست ساز نمی تواند با یک محصول طبیعی رقابت کند. سنگ طبیعی هزاران سال طول می کشد تا شکل بگیرد و در طی این فرآیند، ظاهرش با زمان و طبیعت همراه می شود. به عبارت دیگر، هر یک از صفحات سنگ طبیعی از نظر ظاهری متفاوت هستند هیچ دو صفحه سنگی به یکدیگر شبیه نیستند. وارد هر بازار سنگ طبیعی که بشوید از نظر رنگ، بافت و روکش، نمونه هایی پیدا خواهید کرد که در نوع خودش بی نظیر است. حال وقتی به موزاییک های پلیمری نگاه می کنید، تکرار و ثبات در رنگ و سبک کاملا مشهود خواهد بود. از این رو، افرادی که ظاهر طبیعی را ترجیح می دهند ممکن است از طراحی غیر طبیعی و غیر واقعی سنگ های مصنوعی خوششان نیاید

دوام موزاییک پلیمری:

دوام یکی از اصلی ترین عواملی است که در تصمیم گیری موثر است. وقتی از دوام و ماندگاری صحبت می شود، سنگ طبیعی همیشه برنده خواهد بود. کافی است به تمدن های باستانی نگاهی بیاندازید. از سنگ طبیعی برای ساختن بناهای ماندگاری که حتی پس از گذشت قرن ها هنوز پابرجاست، استفاده شده است. از دوام سنگ های طبیعی همین بس که یکی از افتخارات سازندگان موزاییک پلیمری این است که مقاومت این موزاییک ها برابر سنگ های طبیعی است. بیشتر سنگ های طبیعی دارای تخلخل کمتری بوده و همین امر باعث افزایش دوام آن ها می شود.

اگر به دنبال خرید آجر فشاری قرمز هستید و یا برای پروژه عمرانی خود به دنبال خرید ماسه دوبارشور هستید می توانید با یک تماس با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042 تمام مصالح ساختمانی خود را تهیه نمایید.

استانداردهای موزاییک پلیمری:

برای اطمینان از کیفیت موزاییک های پلیمری آزمون هایی تحت عنوان آزمون استاندارد روی آنها انجام می شود که شامل موارد روبرو هستند: مقاومت خمشی، مقاومت در برابر یخبندان، مقاومت سایشی، میزان جذب آب، تلورانس ابعاد،...اگر بخواهیم استانداردی را برای کفپوشهای سنگ مصنوعی سمنت پلاست در نظر بگیریم می توانیم به حداقل مشخصات زیر اشاره نماییم:

  1. جذب آب پایین (کمتر از 3درصد)
  2. مقاومت یخبندان بین 50 الی 70 درجه سانتیگراد زیر صفر
  3. مقاومت خمشی جداقل بین 110 الی 200 کیلوگرم
  4. مقاومت سایشی 0.4 گرم بر سانتیمتر مربع.
  5. فاقد تلورانس ابعاد
  6. فاقد تابیدگی +-1 میلیمتر
  7. مقاومت تلرانس  دمایی 500 سیکل
  8. مقاومت حرارتی 200 الی 300 درجه سانتیگراد
  9. مقاومت فشاری بین 800 الی 1200 کیلوگرم
  10. مقاومت در برابر باران های اسیدی و سایر موارد
  11. مقاومت در برابر تابش نور خورشید.

موارد استفاده مورزاییک پلیمری:

موزاییک پلیمری به دلیل مقاومت در برابر اتفاقات طبیعی و عوامل محیطی برای پوشاندن سطح مکان های خارج از ساختمان مفید می باشد، این موارد مانند: سطح حیاط، پیاده رو ها،معابر و پارکینگ، پارک ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد.

موزاییک پلیمری در برابر یخزدگی مقاومت بالایی دارد پس در مناطق سردسیر انتخابی مناسب به عنوان سنگفرش می باشد.

به دلیل ضخامت و وزن پایین موزاییک پلیمری از سایر کفپوش های بتنی دیگر گزینه ای مناسب برای استفاده در پشت بام و روف گاردن بسیار مناسب می باشد.

نحوه نصب و اجرای موزاییک پلیمری:

بهترین روش نصب موزاییک پلیمری همانند نصب کاشی و سرامیک می باشد، یعنی نصب به روش ملات  ماسه و سیمان به همراه کمی چسب بتن که به روش زیر انجام می پذیرد:

  1. ابتدا در زیر کار یک ملات نیمه خشک با نسبت سیمان به ماسه بالاتر (سیمان 20-25 درصد از کل) رو کف ریخته و زیر کار را شیب بندی و درست می نماییم تا برای اجرا آماده باشد.
  2. قبل از قراردادن موزاییک روی سطح ملات نیمهخشک دوغاب می ریزیم.
  3. موزاییک ها را به اندازه یک متر مربع در کنار هم قرار میدهیم.
  4. با زدن ضربات چکش شیب و بند موزاییک ها را با هم هم سان و میزان می نماییم.
  5. با زدن ضربه دوغاب در تمام سطح زیرین موزاییک پخش شده و باعث از بین رفتن منافذ و تخلخل می شود.
  6. بعد از گذشت زمانی بین 30 تا 45 دقیقه دوغاب اضافی را پاک می کنید و نباید تا 48 ساعت بر روی سطح موزاییک راه بروید.

انواع نصب و بندکشی موزاییک پلیمری:

  • با چمن مصنوعی
  • قلوه سنگ رنگی.
  • بندکشی با سنگ 
  • بندکشی با ملات

نحوه خرید موزاییک پلیمری و یا استعلام قیمت موزاییک پلیمری از ماندگار تجهیز طلایی:

اگر به دنبال خرید موزاییک پلیمری هستید و یا میخواهید از قیمت موزاییک پلیمری در هر لحظه با خبر شوید کافیست از راه های زیر اقدام نمایید:

  1. عضویت در سایت و ثبت سفارش خرید موزاییک پلیمری و بر بهرهمندی از اطلاعات کامل و نظرات مشتریان
  2. تماس تلفنی با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042
  3. ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ و یا ارسال SMS به شماره های 09121835042 و یا 09904800151
  4. ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ موجود در سایت.
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *