سرمایشی و گرمایشی

چیلر تراکمی هوا خنک

خرید چیلر تراکمی هواخنک، استعلام قیمت چیلر تراکمی هوا خنک تنها با یگ تماس، تهیه چیلر ارزان و با کیفیت از ماندگار تجهیز طلایی

چیـلــر تــراکمی هــوا خنــک

چیلر تراکمی هوا خنک یا Air  Cooled Chiller نوعی از چیلر تراکمی می باشد که اساس عملکردش بر اساس سیکل تبرید تراکمی بخار بوده و فرایند دفع حرارت در کندانسور به کمک هوای محیط ورت می پذیرد، خرید چیلر تراکمی هوا خنک در ایران به دلیل کمبود منابع آبی بسیار بیشتر از چیلر تراکمی آب خنک می باشد، اگر به دنبال خرید چیلر تراکمی هوا خنک هستید و یا میخواهید از قیمت چیلر تراکمی هوا خنک هستید تا انتهای مطلب همراه ما باشید:

انواع چیلر تراکمی هوا خنک:

چیلر تراکمی هوا خنک در  بازار تهویه مطبوع عموماً بر دو اساس نوع کندانسور و نوع کمپرسور می باشد که به انواع در شکل زیر دسته بندی می باشد:

جدول تقسیم بندی چیلر تراکمی هوا خنک بر اساس نوع کمپرسور و نوع کندانسور،خرید اقساطی چیلر تراکمی هوا خنک

جدول تقسیم بندی چیلر تراکمی هوا خنک بر اساس نوع کمپرسور و نوع کندانسور،خرید اقساطی چیلر تراکمی هوا خنک

اگر به دنبال خرید چیلر تراکمی 20 تن هستید و یا میخواهید از قیمت داکت اسپلیت 24000 با خبر شوید میتوانید تنها با یک تماس با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042 تماس حاصل فرمائید.

تفاوت چیلر تراکمی هوا خنک با چیلر تراکمی آب خنک :

اصلی ترین و تنها تفاوت چیلر تراکمی هوا خنک با آب خنک نوع کندانسور بکار رفته در داخل آن است، در چیلر تراکمی هوا خنک همانطور که از نامش پیداست از کندانسور هوایی استفاده می شود و در داخل چیلر تراکمی آبی یا تبخیری از طریق آبی که از برج خنک کننده تولید می شود انجام میپذیرد،

اگر میخواهید در مورد چیلر تراکم آب خنک اطلاعات بیشتری داشته باشید به مقاله که قبلا در سایت منتشر شده را مطالعه نمایید.

کاربرد چیلر تراکم هوا خنک در ایران:

چیلر تراکمی اساسأ در دو دسته تهویه مطبوع و برودت صنعتی قرار میگیرد از جمله دلایل استفاده روز افزون و خرید چیلر تراکمی هوا خنک می توان به دلایل زیر اشاره نمود:

کمبود منابع آبی: در سال های اخیر به دلیل کاهش بارش باران و کم شدن منابع آبی نگرانی از تامین آب برای چیلر تراکمی آب خنک در سال های آینده به وجود آمده و از این رو باعث کاه قیمت چیلر تراکمی آب خنک در بازار شده و تقاضا برای خرید چیلر تراکم یهوا خنک نیز افزایش یافته است.

بهره برداری آسان : نبود برج خنک کننده و سیستم سختی گیری آب در چیلر تراکمی آب خنک به معنای لوله کشی کمتر و تجهیزات جانبی کمتری می باشد و در نتیجه هزینه سرویس و نگهداری از چیلر تراکم هوا خنک کمتر بوده است.

قابیلت نصب و استفاده در تمام نقاط ایران: چیلر تراکمی هوا خنک قابلیت این را دارد که در هر شرایط اقلیمی مانند گرم و خشک یا رطوبتی و بارانی به راحتی کار خود را انجام دهد و هوا مطبوع را در اختیار مشتریان بگذارد.

کاربرد چیلر تراکمی هوا خنک در صنعت:

آب سرد تولیدی چیلر، جهت خنک کاری مکانیزم ها و ماشین آلات خطوط تولید، در گستره وسیعی از صنایع مختلف استفاده می شود. نمونه ای از این صنایع عبارتند از: پلاستیک، تزریق و ریخته­ گری، فلزکاری، جوشکاری، ماشین ابزار، پتروشیمی، داروسازی، بهداشت و درمان، تولید و نگهداری مواد غذایی، پرورش ماهی، کاغذ و سیمان، راهسازی و … چیلرهای هوا خنک صنعتی بسته به میزان حساسیت و اهمیت ثبات در فرایند تولید کارخانه و همچنین با توجه به الزامات خنک­ کاری، می ­توانند به صورت مرکزی و یا غیر مرکزی، جهت تولید آب سرد از 10- تا 3 درجه سانتی گراد بیشتر از دمای مرطوب محیط بکار گرفته شوند.

کاربرد چیلر تراکمی هوا خنک در تهویه مطبوع :

در سیستم های تهویه مطبوع آب سرد تولیدی چیلر از طریق گردش درون مبدل حرارتی هوایی(کویل) مانند فن کویل، کویل هواساز و ایرکول، جریان هوای خنک مورد نیاز جهت سرمایش فضاهای مسکونی و تجاری و اداری را فرراهم می کند، جریان آب گرم به چیلر بازگشته و  مجدد تا دمای نرمال و استاندارد 7 درجه سانتیگراد سرد می شود.

کابرد چیلر در ادارات
کاربرد چیلر در پاساژها
کاربرد چیلر در منازل مسکونی

انواع کمپرسور در چیلر تراکمی هوا خنک :

کمپرسور را می توان قلب چیلر تراکمی هوا خنک دانست، این دستگاه انرژی لازم گاز مبرد در سیکل تبرید تأمین می نماید، در چیلر های هوا خنک با توجه به میزان برودتی که مد نظر داریدف شرایط اقلیمی، نوع مبرد مصرفی، کابرد پروژه و عوامل دیگری بستگی دارد و همین امر باعث می شود که از کمپرسورهای متفاوتی استفاده شود.

انواع کمپرسور و نوع کارایی و قدرت هر کمپرسور بسته به شکل و کارایی و ظاهر

انواع کمپرسور و نوع کارایی و قدرت هر کمپرسور بسته به شکل و کارایی و ظاهر

روتاری:

کمپرسوری که در ظرفیت های پایین معمولا بین 3 تا 30 کیلو وات استفاده می شود و اصطلاحاً در مینی چیلرها در کمپرسور روتاری استفاده می شود، از نظر عملکرد کمپرسور روتاری شبیه به نوع پیستونی می باشدو از قظعاتی شامل  میل لنگ، پیستون ، پرده و ... تشکیل شده است، تنها تفاوت در نوع حرکت است در پیستونی حرکت به صورت رفت و برگشتی است اما در نوع روتاری حرکت به صورت نوع دورانی می باشد.

شکل کمپرسور روتاری

شکل کمپرسور روتاری

اسکرال:

کمپرسور اسکرال معمولاً در ظرفیت های پایین بین 5 تا 100 کیلو وات بکار می رود و بیشتر استفاده این نوع کمپرسورها در تهویه مطبوع کار می رود.در ساختار کمپرسور اسکرال از دو مارپیچ حلزونی برای افزایش فشار بر روی گاز مبرد استفاده می شود، در این نوع حرکت یکی از حلزونی ها ثابت و دیگری به صورت دایره وار می گردد و به واسطه این گردش گاز مبرد به درون حلزونی ثابت منتقل می شود و به دلیل حرکت مارپیچ حلزونی دوار گاز مبرد بین این دو مارپیچ متراکم شده و از فضای میانی مارپیچ ثابت تحت فشار خارج می گردد.

شکل کمپرسور اسکرال در چیلر تراکمی

شکل کمپرسور اسکرال در چیلر تراکمی

پیستونی:

این کمپرسور بجز استفاده در بخش تهویه مطبوع خانگی در صنایع نیز استفاده می شود، ظرفیت این کمپرسور بین 2 تا 210 کیلو وات است و یک ظرفیت میانی به حساب می آید. در این کمپرسور قطعاتی مانند: میل لنگ ، شاتون، پیستون ، سوپاپ و ... وجود دارد، نحوه متراکم کردن گاز مبرد در کمپرسور پیستونی به این گونه است که گاز مبرد از مسیر مانیفولد ورودی، همزمان با بازشدن سوپاپ و پایین رفتن پیستون به داخل سیلندر کشیده می شود و پس از برگشتن پیستون به سمت بالاگاز تحت فشار قرار میگیرد و این کار با باز شدن سوپاپ تخلیه خارج می شود.

شکل کمپرسور پیستونی در چیلر تراکمی

شکل کمپرسور پیستونی در چیلر تراکمی

اسکرو: 

کمپرسور اسکرو معمولا برای ظرفیت های بالا استفاده می شود این کمرسور دارای ظرفیتی بین 70 تا 1070 کیلو وات، این کمپرسور دارای دو مارپیچ دوار نر و ماده است که گاز مبرد را متراکم می نماید، نحوه کار کمپرسور اسکرو به این شکل است که گاز ورودی در فضای بین دو مارپیچ محبوس شده و همراه با آنها می چرخد و پس از افزایش فشار بر روی گاز مبرد گاز از خروجی مارپیچ بیرون می رود و تخلیه می شود.

شکل کمپرسور اسکرو در چیلر تراکمی

شکل کمپرسور اسکرو در چیلر تراکمی

سانتریفیوژ:

 کمپرسور سانتریفیوژ یا گریز از مرکز دارای ظرفیت های بالا هستند این مدل دارای ظرفیتی بین 300 تا 1800 کیلو وات داراند و در پروژه های بزرگ و بیشتر در موارد صنعتی از این نوع کمپرسورها استفاده می شود. نحوه کار کمپرسور سانتریفیوژ به این صورت است که: از طریق افزایش انرژی گاز، فشار را بالا می برند، چنانچه که گاز مبرد پس از ورود به محفظه کمپرسور به کمک پره های دوار و توسط نیروی گریز از مرکز گاز سرعت گرفته و به سمت دیفیوژ پرتاب می شوند.

شکل کمپرسور سانتریفیوژ در چیلر تراکمی

شکل کمپرسور سانتریفیوژ در چیلر تراکمی

اگر به دنبال خرید آجر فشاری قرمز  هستید و یا میخواهید از سیمان تیپ 2 با خبر شوید میتوانید تنها با یک تماس با شماره های 79402000-021 و یا 09121835042 تماس حاصل فرمائید.

مدل های کندانسور در چیلر تراکمی هوا خنک:

گرمای تولیدی در کمپرسور و اواپراتور که از جریان مبرد تولید می شود مستقیمأ به هوا منتقل می نمیاد،در کندانسور هوایی (هوا خنک) بخار داغ خروجی از کمپرسور از لوله­ هایی به شکل کویل عبور می کند که جهت افزایش سطح انتقال حرارت، فین­ گذاری شده اند.

شکل کندانسور هوا خنک

شکل کندانسور هوا خنک

دسته بندی انواع کندانسور چیلر تراکمی هوا خنک:

کندانسور با کویل فین و تیوب(Fin & Tube Coil) :

ساختار این کویل های از تعدادی لوله و صفحات فین تشکیل شده است، لوله های از جنس مس می باشند زیرا مس به خوبی حرارت گرما به خوبی از آن خارج می شود ولی از آنجایی که قابلیت هوا در انتقال حرارت جابجایی کافی نیست، با وجود تولید جریان اجباری هوا توسط فن ها ی محوری، گرما آنقدر که باید از سطح بیرونی لوله به هوا منتقل نمی شود؛ به منظور افزایش میزان انتقال حرارت بین لوله و جریان هوای عبوری از روی کویل، تعداد زیاد صفحات فین از جنس فلز آلومینیوم در فواصل کم به جهت افزایش سطح تبادل گرما تعبیه می شوند.

کندانسور با کویل میکرو کانال :

میکرو کانال، نوع پیشرفته ای از کویل های کندانسور می باشد که ساختاری مشابه کویل های Fin & Tube دارد. با این تفاوت که جریان داغ بخار، از درون کانال های بسیار کوچکی (Micro Channel) از جنس آلومینیوم عبور کرده و فین هایی آلومینیومی نیز به طور فشرده، بین این کانال ها قرار می گیرند. با توجه به مقطع خیلی کوچک این کانال ها، انتقال حرارت از جریان بخار به جداره کانال، به مراتب در مقایسه با انتقال حرارت بین جریان بخار و جداره لوله در  کویل های Fin & Tube بهتر صورت می گیرد؛ زیراکه فاصله بین مرکز جریان بخار و بستر جامد (دیواره کانال) بسیار کمتر است.

شیر انبساط در چیلرهای تراکمی:

شیر انبساط با توجه به مقدار فشار و دمای مبرد خروجی از اواپراتور میزان سوپرهیت را تشخصیص می دهد و چنانچه مقدار بار برودتی پایین باشد مقدار عبوری مبرد را نیز کاهش می دهد تا مبرد کمتری وارد اواپراتور شود. و بلعکس در صورت روشن شدن چیلر سوپرهیت بالا و افزایش می یافت شیر انبساط مسیر عبوری جریان مبرد را باز می کرد تا مبرد بیشتری وارد اواپراتور شود.

عکس از شیر انبساط مکانیکی و الکتریکی چیلر تراکمی آب خنک

عکس از شیر انبساط مکانیکی و الکتریکی چیلر تراکمی آب خنک

در کل ما دو نوع شیر انبساط داریم: نوع اول شیر انبساط مکانیکی  و نوع دوم شیر انبساط الکترونیکی.

شیر انبساط مکانیکی:

این نوع شیر به وسیله یک حسگر حباب که در خروجی مبرد از اواپراتور نصب می شود، این سیر میزان مبرد را بر اساس اندازه سوپرهیت کنترل می نماید نام دیگر شیر انبساط مکانیکی را ترموستاتیکی نیز می گویند.

شیر انبساط مکانیکی در چیلر تراکمی آب خنک

شیر انبساط مکانیکی در چیلر تراکمی آب خنک

شیر انبساط الکترونیکی:

شیر انبساط الکترونیکی بر اساس اندازه گیری دما و فشار گاز مبرد خروجی از اواپراتور مسیر عبوری جریان مبرد را  بر اساس مقدار سوپرهیت به وسیله فرمان کنترل الکترونیکی کم و زیاد می نماید، باید دانست دقت شیر الکترونیکی به مراتب بالاتر از شیر انبساط مکانیکی می باشد.

عکس شیر انبساط الکتریکی چیلر تراکمی آب خنک

عکس شیر انبساط الکتریکی چیلر تراکمی آب خنک

انواع اواپراتور در چیلر تراکمی هوا خنک :

مبدل حرارتی پوسته و لوله :

یکی از رایجترین مبدل ها در چیلرها که به عنوان اواپراتور استفاده می شود مدل پوسته و لوله یا Shell & Tube نامیده می شود، این مدل همان طور که از نامش پیداست از تعدادی لوله داخل یک استوانه تشکیل شده است. در اواپراتورهای مدل پوسته و لوله  جریان دو فازی و سرد مبرد از درون لوله ها و جریان آب برگشتی از محل مصرف از درون پوسته عبور میکند. و گرما از طریق دیواره های لوله ها بین دو سیال منتقل می شودو به این ترتیب در کنار کاهش دمای آب، جریان مبرد نیز کاملا تبخیر می شود.

اواپراتور نوع پوسته و لوله

اواپراتور نوع پوسته و لوله

مبدل حرارتی صفحه ای:

نوع دیگری از مبدل های حرارتی که بعنوان اواپراتور در چیلرها بکار می روند، مبدل های صفحه ای می باشند. مبدل هایی که از صفحات نازک فلزی جهت انتقال حرارت بین دو جریان سرد و گرم استفاده می کنند. این صفحات سطوح صاف و یا موج داری دارند که ضمن ایجاد کانال هایی برای جریان های سیال، آن ها را از هم جدا می کنند. مهمترین مزیت مبدل های صفحه ای از جمله اواپراتورهای صفحه ای، این است که جریان های سرد و گرم (مبرد و آب) را در معرض سطح بزرگتری برای تبادل گرما قرار می دهند؛ یعنی آنکه آب و مبرد روی صفحات فلزی کاملاً پخش می شوند؛ در نتیجه، به علت افزایش زیادِ سطح تبادل کنندۀ حرارت، انتقال گرما با راندمان بهتری صورت گرفته و تغییر دما با سرعت بیشتری اتفاق می افتد. بنابراین، برای تولید حجم یکسانی از آب سرد، اندازه یک اواپراتور صفحه ای به مراتب کوچکتر از اندازه یک اواپراتور پوسته و لوله خواهد بود. بهمین دلیل، معمولاً در مینی چیلرها از اواپراتور صفحه ای استفاده می شود.

اواپراتور های صفحه ای جهت خنک سازی گاز مبرد با مایع سیال آب

اواپراتور های صفحه ای جهت خنک سازی گاز مبرد با مایع سیال آب

نحوه خرید چیلر تراکمی و یا استعلام قیمت چیلر تراکمی از ماندگار تجهیز طلایی:

اگر به دنبال خرید اقساطی چیلر تراکمی هستید و یا میخواهید از قیمت چیلر تراکمی مطلع شوید می توانید از راه های زیر اقدام نمایید:

  • عضویت در سایت و ثبت درخواست خرید اقساطی چیلر تراکمی
  • تماس تلفنی با تلفن های 79402000-021 و یا 09121835042
  • ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ و یا ارسال SMS به شماره تلفن های 09121835042 و یا 09904800151
  • ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ موجود در سایت.
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “چیلر تراکمی هوا خنک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *