سرمایشی و گرمایشی

چیلر صنعتی

خرید انواع چیلر صنعتی،خرید چیلر از ماندگار تجهیز طلایی

چیلر صنعتی (industrial chiller) به چیلری گفته می شود که درصنایع مختلف با هدف جذب گرمای مازاد در ماشین آلات و فرایندهای تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد. بواسطۀ نقش ویژۀ انتقال حرارت (سرمایش) در عملکرد صحیح این ماشین آلات و تولید محصولاتی با کیفیت، ساخت چیلرهای صنعتی مستلزم رعایت نکات مهمی است که طبیعتاً بر روی قیمت خرید این چیلرها تأثیرگزار است، اگر به دنبال خرید اقساطی چیلر صنعتی هستید و یا میخواهید از قیمت چیلر صنعتی مطلع شوید تا انتهای مطاب همراه ما باشید.

به طور معمول چیلر صنعتی زیر مجموعه چیلر تراکمی می باشد که بسته به شرایط می توان از نوع آب خنک یا هوا خنک آنان استفاده کرد.

قسمت های اصلی چیلرهای صنعتی:

  1. کمپرسور
  2. کندانسور
  3. اواپراتور
  4. اکسپنشن ولو (شیر انبساط)

از چیلرهای صنعتی در صنایع مختلف به منظور جذب گرمای مازاد ماشین آلات استفاده می شود که این عمر باعث افزایش بهره وری و طول عمر قطعات و ماشین آلات مورد استفاده در صنعت می شود.

در طراحی چیلرهای صنعتی باید به این نکته توجّه کرد که طراحی به گونه ای باشد که چیلر بتواند در تمام طول سال بدون وقفه کار کند و وظیفه ی خنک کردن دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

از مهمترین مشخصه چیلرهای صنعتی به نسبت دیگر چیلرها (چیلر ساختمانی و غیر صنعتی) این است که چیلرهای غیر صنعتی به طور مثال چیلر ساختمانی فقط در روز های گرم سال مورد استفاده قرار میگیرند در صورتی که چیلر(چیلرهای) صنعتی معمولا در تمام روزهای سال به صورت دائم (24 ساعته) کار میکنند ضمن اینکه توان تولیدی چیلر صنعتی تا 1000 تن یا حتی بیشتر است.

در طراحی چیلر صنعتی به منظور ضریب اطمینان بالا طراحی را به صورت چند مرحله ای انجام می دهند به طور مثال اگر چیلر صنعتی نیاز به مجموع تولید 80 تن تبرید برودت داشته باشد بهتر است در طراحی چیلر صنعتی از 2 کمپرسور 40 تن تبرید (2 مداره) و یا 4 کمپرسور 20 تن تبرید (4 مداره) استفاده شود که اگر به هر شکل یکی از کمپرسورها از مدار خارج شود ما بقیه سیستم عملکرد خود را حفظ کنند تا فرآیند صنعتی مورد نظر متوقف نگردد.

انواع چیلر صنعتی:

چیلر صنعتی به دو دسته ی چیلر تراکمی و چیلر جذبی تقسیم میشوند:

چیلر تراکمی صنعتی با توجه به نوع کندانسور چیلر تراکمی آب خنک (آبی) و چیلر تراکمی هوا خنک (هوایی) دسته بندی میشوند که هر کدام از این چیلرهای صنعتی با توجه به نوع کمپرسور استفاده شده در آنها به چهار نوع زیر تقسیم میشوند:

1.چیلر رفت و برگشتی یا ضربه ای

2.چیلر سانتریفیوژ یا گریز از مرکز

3.چیلر اسکرو یا مارپیچی

4.چیلر اسکرال یا حلزونی

این نوع چیلرهای صنعتی از نوع مکانیکی (تراکمی) هستند که در آنها اجزای داخلی از جمله الکتروموتور، توربین بخار یا گاز و حتی موتور احتراق داخلی به چرخش در می آیند، در مقابل نوع جذبی چیلرهای صنعتی به صورت مکانیکی عمل نکرده و با یک منبع حرارتی مانند بخار یا کوره کار می کنند، در واقع بهتر است از چیلر های صنعتی جذبی در صنایعی استفاده شود که در فرآیند تولید یک منبع حرارت بدون کاربرد ویا در حال تلف شدن وجود داشته باشد که از آن منبع حرارتی در حال اتلاف به منظور خنک سازی سیال استفاده کنیم در غیر این صورت استفاده از چیلرهای جذبی به صرفه نبوده و راندمان پایین تری از چیلرهای صنعتی تراکمی دارند.

نحوه عملکرد نوع مکانیکی (تراکمی):

نحوه عملکرد چیلرهای تراکمی بسیار شبیه به هم می باشد، به شکل ساده به این ترتیب است که مبرد درون سیکل تبرید تراکمی چیلر دائما بین کمپرسور ، کندانسور ، شیر انبساط و اواپراتور در حال چرخش است در این چیلرها کویل های مبدل حرارتی کندانسور و اواپراتور هستند، کنساندور به وسیله ی آب یا هوا گرمای مبرد را می گیرد و گرما را به هوای اتمسفر می دهد در طرف مقابل اواپراتور گرمای آب را گرفته و به مبرد می دهد تا دمای آب کاهش  یابد، از این آب خنک شده به جهت مصارف سرمایش (خنک کاری،ماشین آلات و ...) استفاده می شود.

اگر به دنبال خرید اقساطی چیلر صنعتی هستید و یا میخواهید از قیمت انواع چیلر صنعتی در بازار مطلع شوید کافیست با تلفن های 02179402000-021 و یا 09121835042 تماس حاصل فرمایید تا هم از مشاوره رایگان قبل از خرید بهرهمند شوید و هم از تخفیفات و شرایط خرید اقساطی برخوردار شوید.

برخی از مهمترین کاربردهای چیلرهای صنعتی:

از کاربردهای چیلرهای صنعتی علاوه بر خنک کاری محیط می توان در خنک کاری تجهیزات و ماشین آلات استفاده کرد، به عنوان مثال در صنایع تزریق پلاستیک و

 قالب های بادی، دستگاهای برش فلز، دایکست ، تجهیزات جوشکاری، ماشین ابزار، فرآیندهای شیمیایی، صنایع کاغذ و سیمان، صنایع دارو سازی ، صنایع غذایی ، سیستم های خلا ، ایکس ری ، ایستگاه های تبدیل توان، نیمه هادی ها ، در صنایع بیمارستان جهت خنک سازی دستگاه های ام آر آی و لیزرها و ... می توان استفاده نمود.

از دیگر کاربردهای چیلرهای صنعتی:

1.دستگاه های برش لیزر

2.سردخانه های صنعتی و بیمارستانها به صورت دائمی(24 ساعته)

3.خنک کاری روغن هیدرولیک در صنایع

4.صنعت ماشین ابزار

5.صنایع پزشکی از جمله برای کاهش دمای دستگاه سی تی اسکن

6.خنک کاری اسید

7.صنایع الکترونیکی

نکاتی که در مورد چیلرهای صنعتی باید در نظر داشت:

  • چیلرهای صنعتی بر خلاف چیلرهای ساختمانی در روزهای سرد سال هم باید در حال کار باشند از این رو حتماً باید از گرمکن کمپرسور در چیلرهای صنعتی استفاده کرد تا همیشه روغن آن در دمای مناسب نگه داشته شود.
  • از جمله مشکلاتی که معمولاً برای چیلرها به وجود می آید نفوذ آب به فین های کندانسور است که برای جلوگیری از آن باید دستگاه را طوری طراحی کرد که آب نتواند به قسمت فین ها دسترسی داشته باشد.
  • از نکات دیگر در طراحی چیلرهای صنعتی طراحی رسیور چیلر که باید به نسبت چیلرهای  غیر صنعتی بزرگتر طراحی شود تا ظرفیت نگهداری مایع بیشتری را داشته باشد.
  •  سیستم ضد یخ (آنتی فریز) و کنترلر دستگاه باید کاملاً دقیق انتخاب شود تا نسبت به یخ نزدن مدار دستگاه اطمینان حاصل شود، (پیشنهاد میشود در صورت امکان سیستم ضد یخ را به صورت دوبل در چیلرها طراحی شود)

عملکرد قطعات مختلف چیلرهای صنعتی:

  1. کمپرسور: اصلی ترین بخش چیلر صنعتی کمپرسور آن است، مهمترین وظیفه چیلر صنعتی یعنی فشرده سازی گاز مبرد بر عهده کمپرسور است.
  2. کندانسور: وظیفه ی خنک سازی مبرد بر عهده ی کندانسور است
  3. اواپراتور: از مهمترین قسمت های چیلر که وظیفه ی انتقال مبرد خنک شده را به عهده دارد اواپراتور است.
  4. شیر انبساط: تبدیل کردن مبرد مایع به گاز از وظایف اصلی شیر انبساط است که توانایی این را دارد که حدود یک چهارم مبرد مایع را به گاز تبدیل کند.

توضیح در مورد انواع چیلرهای صنعتی بر اساس کمپرسور:

  1. روتاری: اغلب در ظرفیتهای پایین از کمپرسورهای روتاری استفاده میشود، عملکردی شبیه کمپرسورهای پیستونی دارند با این تفاوت که بر خلاف آنها به صورت دورانی حرکت می کند.
  2. اسکرال: از دو قسمت حلزونی شکل جهت افزایش فشار گاز مبرد استفاده میشود و بیشتر در وسایل مرتبط با تهویه مطبوع به کار میرود.
  3. پیستونی: ظرفیت این نوع کمپرسورها به طور معمول از روتاری و اسکرال بالاتراست از کمپرسورهای پیستونی علاوه بر تهویه مطبوع، برای موارد صنعتی نیز استفاده میشود، قسمت عمده تشکیل دهنده ی آن میل لنگ ، شاتون ، پیستون و سوپاپ است
  4. اسکرو: معمولاً در ظرفیتهای بالا استفاده میشود و در هر دو قسمت تهویه مطبوع و برودت صنعتی استفاده میشود، در این کمپرسورها هم زمان از دو مارپیچ نر و ماده برای ایجاد تراکم در گاز مبرد استفاده میشود.
  5. سانتریفیوژ: اگر نیاز به حجم های بسیار بالا برای پروژه های بزرگ باشد از کمپرسورهای سانتریفیوژ استفاده میشود، این کمپرسورها با افزایش انرژی جنبشی گاز، فشار آن را بالا میبرند و در نهایت سرعت گاز را با عبور دادن از دیفیوزرها کاهش داده در نتیجه با کاهش سرعت، انرژی جنبشی به فشار تبدیل میشود.

توضیح در مورد انواع چیلرهای صنعتی بر اساس کندانسور:

  • آب خنک: کندانسور آب خنک از طریق جریان آب سرد تولیدی توسط برج خنک کننده، گرما را از بخار مبرد ورودی دفع میکند. در این فرآیند آب از برج خنک کننده به درون لوله های مبدل رفته و در آن جریان پیدا می کند.
  • تبخیری: در این فرآیند سرمایش تبخیری، انرژی گرمایی باعث انتقال بخار مبرد میشود، بخار داغ مبرد وارد لوله های کندانسور شده و جریان آب بر روی لوله ها پاشیده میشود.
  • هوا خنک: اساس کار در این قسمت تبادل با هوا می باشد، در اثر تماس جریان هوای محیط با سطح داغ، بخار مبرد تا دمای اشباع خنک میشود.

لازم به ذکر است که بیشترین کاربد در مبحث کندانسور با بخش هوا خنک است

چیلر صنعتی جذبی:

در چیلر صنعتی جذبی اساس کار مانند سیکل تراکمی بخار است با این تفاوت که در این چیلرپمپ ، ژنراتور و جذب کننده وجود دارد و جای کمپرسور را گرفته در ضمن در این چیلرهای صنعتی علاوه بر مبرد از سیال های دیگر مانند لیتیوم بروماید هم استفاده میشود، چیلرهای جذبی دو نوع تک اثره و دو اثره هستند که تک اثره دارای یک ژنراتور و دو اثره دارای دو ژنراتور میباشد.

مهمترین مزایا چیلرهای صنعتی:

  1. کیفیت بالا و راندمان ثابت: در تمام طول سال به صورت (24 ساعت) یکسان عمل می کند و مانند چیلرهای غیر صنعتی افت کیفیت و تولید ندارد.
  2. عدم نفوذ پذیری: به دلیل بسته بودن مدار دستگاه رسوب و املاح آب قابلیت نفوذ ندارند.
  3. عدم خرابی قالب: قالب و مبدل روغن به دلیل عدم وجود بخار آب خرابی ندارند.
  4. صرفه جویی در مصرف برق و آب: با توجه به اینکه کمپرسور هرمتیک است و با آمپر پایین کار میکنند مصرف برق کمی دارند و همچنین تا 30 درصد مصرف آب کمتری هم دارند.
  5. بالا رفتن کیفیت تولید: به دلیل سیستم پیشرفته و استهلاک کم قطعات و توانایی بالایی که در کار مداوم دارند باعث افزایش بهره وری و بالا رفتن تولید می شود.

نحوه خرید اقساطی چیلر صنعتی و یا استعلام قیمت صنعتی از ماندگار تجهیز طلایی:

اگر به دنبال خرید اقساطی چیلر صنعتی هستید و یا می خواهید از قیمت انواع چیلر صنعتی در بازار مطلع شوید بهتر است از راه های زیر اقدام نمایید:

  1. عضویت در سایت و ثبت سفارش خرید اقساطی چیلر صنعتی و مطالعه توضیحات و نحوه کار انواع چیلر
  2. تماس تلفنی به شماره های 79402000-021 و یا 091218350427
  3. ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ و یا ارسال SMS به شماره های 09121835042 و یا 09904800151
  4. ارسال پیامک از طریق پلتفرم واتس آپ موجود در سایت.
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *